Man - Tir 16.00 - 00.00
Ons 16.00 - 02.00

Tor 16.00 - 03.30
Fre - Lør 16.00 - 03.30
Søndag - Stengt

fb
Om Sosialen

Sosialen er et jovialt og inkluderende sted, hvor du er velkommen gammel som ung, fattig som rik og tidlig som sent. Et sted som er kjennetegnet for god mat, kvalitets drinker og gode gjesteopplevelser i en uformell setting. Et sted å være sosial, bli sosial eller kanskje miste alle sosiale hemninger.


Konseptet

A la carte menyen er preget av norske tradisjonelle retter med et tilsnitt av europeisk ”pubmat". Rettene er riklige og smakfulle og litt for enhvermann. Hver fredag fylles lokalene tidlig for en livlig og stemingsfull afterwork.

 

Historien og Arkitekten

Gården i Møllergata 13 stod ferdig i 1870. Nylig før Sosialen var det møbelbutikk her, som så mange andre i området. Gårdeier kjøpte bygningen for ca 2 år siden og har gjort en total rehabilitering. Arkitekten Simon Bartley har valgt å beholde så mange originale elementer som mulig og bevisst valgt et design uttrykk som blåser nytt liv i gamle ting.  Mange tidligere elementer fra tidligere har fått en ny funksjon, som for eksempel dørene og vinduene som nå er en del av interiøret. Innerst i restauranten er originalveggen beholdt og hestehodet er lagt til som et overraskende moment. Ideen har vært å lage et sted med humor og tradisjon, nye møbler med 50 talls look, mikset med det moderne for et nåtidens utrykk. Et sted som er åpent for alle, ung som gammel, et sted for mat og fest hånd i hånd.


Events

Bakgård
Besøk vår bakgård...året rundt! Mye av Sosialen om handler vår koselige og oppvarmede bakgård...Her det DJ`s , live musikk og andre tilstelninger året rundt, eller i hvertfall så lenge kulda ikke blir for tøff. Baren holder oppe hver helg.

Besøk vår bakgård...året rundt! Mye av Sosialen om handler vår koselige og oppvarmede bakgård...Her det DJ`s , live musikk og andre tilstelninger året rundt, eller i hvertfall så lenge kulda ikke blir for tøff. Baren holder oppe hver helg. ( hver torsdager fra kl 17.00 til 20.00  ute burger kr. 110)

Utviklet av GBSMedia © 2016

imperanet
Brukernavn:
Passord: